Plafond stucen

Strakke afgewerkte plafonds door stucwerk van Stukadoor Reinders.

Laat Je Plafond Stralen met Nieuw Stucwerk

Wil je een mooi en glad plafond in je huis? Stucen is de oplossing! Het maakt je plafond niet alleen mooi, maar zorgt ook voor een frisse uitstraling van je hele kamer. Ontdek hier hoe wij jouw plafond kunnen transformeren.

Wat Is Stucen?

Stucen is het glad maken van muren en plafonds met een speciale pleister. Dit zorgt voor een strakke en nette uitstraling. Het is een kunst om dit goed te doen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen voor het beste resultaat.

Waarom Je Plafond Stucen?

Een gestuct plafond heeft veel voordelen. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar helpt ook bij het isoleren van geluid. Bovendien is het makkelijker schoon te houden. Of je nu een moderne of klassieke stijl in je huis wilt, stucwerk past altijd.

Ons Stucproces: Stap voor Stap

  1. Voorbereiding: We dekken je meubels en vloeren goed af.
  2. Egaliseren: We maken het plafond glad en vullen gaten en scheuren.
  3. Stucen: We brengen de stuc laag aan en zorgen voor een gladde afwerking.
  4. Drogen: Het stucwerk moet goed drogen. Dit duurt meestal een paar dagen.
  5. Nabehandeling: Indien gewenst, kunnen we het stucwerk schilderen of andere afwerkingen toepassen.

Veelgestelde Vragen over Plafond Stucen

  • Hoe lang duurt het stucen van een plafond? Afhankelijk van de grootte van het plafond en het soort stucwerk, kan het een paar dagen duren.

  • Wat kost het stucen van een plafond? De kosten hangen af van de oppervlakte en je specifieke wensen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  • Kan ik over een geschilderd plafond stucen? Ja, dat kan. Onze specialisten zorgen voor de juiste voorbereiding.

Kies Voor Kwaliteit en Ervaring

Bij ons ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Onze professionals werken netjes, snel en met oog voor detail. Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Neem Contact Op

Ben je klaar om je plafond een nieuwe uitstraling te geven? Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of een offerte. Laat ons je helpen om van je huis een thuis te maken.

Alle muren en plafonds mooi en strak! 

KvK: 61411310

Stucwerk plafond Stukadoor Groningen

Mooie strakke gestucte badkamer

Geniet van je badkamer en van de mooie strakke gestucte waterdichte muren.

Wat klanten van ons vinden

Johan

We zijn zeer blij met wat Marcel bij ons heeft afgeleverd. Hij werkt netjes. We hebben nu weer mooie strakke muren en zijn erg blij met het eindresultaat. Marcel is een aanrader.

 

18 januari 2022

familie de Wit

Voor ons nieuwe huis wilden we graag dat alle muren die waren gespackt weer netjes en mooi strak hebben. Reinders heeft dat zeer netjes opgelost en het gestuct in kleur. Wij zijn erg tevreden.

 

14 november 2021

Johanna Frieswijk

We wilden de badkamer graag in betonlook gestuct hebben. We wisten niet of dit mogelijk was. Marcel heeft ons daarin goed geadviseerd en alles tip top opgeleverd. 

 

14 juli 2020