Badkamer stucen

Strakke muren die ook nog eens eenvoudig zijn schoon te maken en waterbestendig zijn.

Laat Je Badkamer Stralen met Stukadoor Reinders

Ben je op zoek naar een manier om je badkamer een frisse en moderne uitstraling te geven? Stukadoor Reinders is dé expert in het stucen van badkamers in Groningen en Drenthe. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap maken wij van elke badkamer een pareltje. Ontdek hier hoe wij te werk gaan en waarom stucwerk de perfecte keuze is voor jouw badkamer.

Waarom Kiezen voor Stucwerk in de Badkamer?

Stucwerk is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het zorgt voor een gladde afwerking die makkelijk schoon te houden is – ideaal voor de badkamer. Bovendien is stucwerk waterbestendig, waardoor het perfect is voor vochtige ruimtes. Met een verscheidenheid aan afwerkingen, van marmerlook tot betonlook, past stucwerk bij elke stijl.

Het Proces: Van Begin tot Eind

Bij Stukadoor Reinders begint elk project met een persoonlijk gesprek. We bespreken jouw wensen en de mogelijkheden. Vervolgens krijg je een duidelijke offerte, zonder verrassingen achteraf.

  1. Voorbereiding: Een goede voorbereiding is het halve werk. We zorgen ervoor dat je badkamer klaar is voor het stucwerk, met aandacht voor vochtbescherming en ondergrond.

  2. Aanbrengen Stucwerk: Onze ervaren stukadoors brengen het stucwerk zorgvuldig en efficiënt aan, voor een strak en egaal resultaat.

  3. Afwerking: Na het stucen werken we alles netjes af. We zorgen ervoor dat je badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch is.

Voordelen van Stukadoor Reinders

  • Ervaring en Vakmanschap: Onze stukadoors zijn echte professionals met jarenlange ervaring.
  • Persoonlijke Aanpak: Jouw wensen staan centraal. We zorgen voor een resultaat dat bij jou past.
  • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen de beste materialen voor een duurzaam en mooi resultaat.
  • Transparante Prijzen: Geen verrassingen achteraf. Je weet precies waar je aan toe bent.

Veelgestelde Vragen

Is stucwerk geschikt voor elke badkamer? Ja, stucwerk kan in bijna elke badkamer worden toegepast. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het stucen van een badkamer? Dit hangt af van de grootte van de badkamer en het soort stucwerk. Gemiddeld zijn we binnen een week klaar.

Hoe onderhoud ik mijn gestucte badkamer? Gestucte oppervlakken zijn makkelijk schoon te houden. We geven je graag tips voor het onderhoud.

Klaar voor een Badkamer Make-over?

Wil je meer weten of ben je klaar om je badkamer door Stukadoor Reinders onder handen te laten nemen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen maken we van jouw badkamer een plek waar je nog jaren van geniet.

Ontdek de kracht van vakmanschap en laat je badkamer stralen met Stukadoor Reinders. Jouw badkamer, ons meesterwerk.

Alle muren en plafonds mooi en strak! 

KvK: 61411310

Mooie basebeton gestucte muren of vloeren

Voeg style toe aan je je huis met basebeton op je vloer of muren.

Wat klanten van ons vinden

Johan

We zijn zeer blij met wat Marcel bij ons heeft afgeleverd. Hij werkt netjes. We hebben nu weer mooie strakke muren en zijn erg blij met het eindresultaat. Marcel is een aanrader.

 

18 januari 2022

familie de Wit

Voor ons nieuwe huis wilden we graag dat alle muren die waren gespackt weer netjes en mooi strak hebben. Reinders heeft dat zeer netjes opgelost en het gestuct in kleur. Wij zijn erg tevreden.

 

14 november 2021

Johanna Frieswijk

We wilden de badkamer graag in betonlook gestuct hebben. We wisten niet of dit mogelijk was. Marcel heeft ons daarin goed geadviseerd en alles tip top opgeleverd. 

 

14 juli 2020