Cementdekvloer laten storten

De perfecte basis voor elk type vloer of verwarming.

Professionele Cementdekvloer door Stukadoor Reinders

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het storten van een cementdekvloer? Stukadoor Reinders is jouw specialist in Groningen en Drenthe. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor een perfecte basis voor elke vloer.

Wat is een Cementdekvloer?

Een cementdekvloer, ook wel smeervloer genoemd, is een essentiële laag die bovenop de constructievloer komt. Deze laag zorgt voor een gladde afwerking en is de basis voor verdere vloerafwerkingen zoals tegels, laminaat of parket. Bij Stukadoor Reinders gebruiken we alleen de beste materialen voor een duurzaam resultaat.

Waarom Kiezen voor Stukadoor Reinders?

  • Expertise en Ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring in het storten van cementdekvloeren. Wij garanderen vakmanschap en kwaliteit.
  • Persoonlijke Aanpak: Bij ons staat jouw wens centraal. We adviseren je graag over de beste opties voor jouw situatie.
  • Transparante Prijzen: Geen verrassingen achteraf. Wij bieden duidelijkheid over de kosten van jouw cementdekvloer.

Het Proces: Van Start tot Finish

  1. Voorbereiding: Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij zorgen voor een schone en stabiele ondergrond.
  2. Mengen en Storten: Met precisie mengen we het cement en storten we de dekvloer, zodat deze perfect egaal is.
  3. Egaliseren: Na het storten egaliseren we de vloer zorgvuldig voor een glad resultaat.
  4. Drogen: Een cementdekvloer moet goed drogen. Wij adviseren je over de droogtijd en hoe je de vloer het beste kunt behandelen.

Veelgestelde Vragen

  • Hoe lang duurt het leggen van een cementdekvloer? Afhankelijk van de grootte van de ruimte, kan het storten van de vloer binnen één dag gedaan zijn. De droogtijd varieert.

  • Is een cementdekvloer geschikt voor vloerverwarming? Ja, een cementdekvloer is uitstekend geschikt als ondergrond voor vloerverwarming.

  • Wat kost een cementdekvloer? De kosten zijn afhankelijk van de oppervlakte en specifieke wensen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem Contact Op

Ben je geïnteresseerd in een cementdekvloer door Stukadoor Reinders? Neem vandaag nog contact op voor advies op maat of een vrijblijvende offerte. Wij helpen je graag met het realiseren van een perfecte vloer.

Alle muren en plafonds mooi en strak! 

KvK: 61411310

vloerverwarming in cementdekvloer

Herstel Aardbevingsschade aan muren, vloeren en plafonds

Wij herstellen aardbevingsschade aan muren, vloeren en plafonds.

Wat klanten van ons vinden

Johan

We zijn zeer blij met wat Marcel bij ons heeft afgeleverd. Hij werkt netjes. We hebben nu weer mooie strakke muren en zijn erg blij met het eindresultaat. Marcel is een aanrader.

 

18 januari 2022

familie de Wit

Voor ons nieuwe huis wilden we graag dat alle muren die waren gespackt weer netjes en mooi strak hebben. Reinders heeft dat zeer netjes opgelost en het gestuct in kleur. Wij zijn erg tevreden.

 

14 november 2021

Johanna Frieswijk

We wilden de badkamer graag in betonlook gestuct hebben. We wisten niet of dit mogelijk was. Marcel heeft ons daarin goed geadviseerd en alles tip top opgeleverd. 

 

14 juli 2020